Svendborg – find din mekaniker i dette område

20 december 2020 Anne-Mette Hansen

Kører bilen ikke længere på literen? Skal du have udført service på den? Skiftet til vinterdæk? Eller noget helt fjerde. Din opgave på bilen kræver et godt autoværksted, hvor du kan regne med, at der bliver udført, det der skal. 

Holder du til på Fyn i nærheden af Svendborg? Her er flere mekanikere, men hvordan vælger du det bedste? Læs med her og få gode råd. 

3 tips til at vælge din mekaniker i Svendborg

Valg af autoværksted er en stor beslutning. Når man har valgt et, plejer man at vende tilbage til det. Det kan være besværligt hele tiden at tage hen på det nyt værksted. Det er rart at have et fast sted, hvor man kender personalet og de kender ens køretøj.

1. Hvilke mærker specialiserer de sig i?

Nogle værksteder servicerer og reparerer alle bilmærker. Mens andre er specialiserede i ét eller to mærker. Det kan være en fordel at vælge et af dem. Da din mekaniker så har helt styr på netop dit bilmærke. På disse værksteder kan du typisk også få repareret din bil med originale dele. 

2. Hvordan er deres priser?

Hvad koster det? Du kan sagtens forespørge en pris på service eller en reparation, før du vælger at bruge værkstedet. På den måde kan du indhente tilbud fra 1-3 steder og så sammenligne dem.

Måske er det billigste det bedste for dig? Eller måske vil du godt vælge dem, der er lidt dyrere, fordi det er tættest på, hvor du bor. 

3. Er personalet serviceminded?

Det er bare rart at komme ind på et værksted, hvor du bliver mødt i øjenhøjde. Hvor mekanikeren siger det, som det er og så du kan forstå det. Hvor din værkstedsregning afspejler det, I har aftalt – og ikke alt muligt andet, de lige havde glemt at fortælle dig om. 

Læs mere om autoværkstedet Svendborg Motor Co. her!

Flere Nyheder