Grøn og billig varme med en moderne varmepumpe

07 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal dit hus være både mere økonomisk og klimavenligt på én og samme tid? Så bør du overveje at skrotte det gamle forurenende fyr og skifte det ud med en grøn varmepumpe.

De største fordele ved at skifte til en varmepumpe

Der er faktisk udelukkende fordele ved at sige farvel til det gamle olie, pille eller gas fyr, og i stedet sige goddag til en effektiv og drift sikker luft/vand varmepumpe. Selv om der er tale om en ikke helt ubetydelig økonomisk udskrivning når der skal købes varmepumpe, vil du stadig kunne score en temmelig stor gevinst derved.

image

Du kan sagtens betragte denne udgift som en investering i din og din families fremtid – og det på flere planer. Først og fremmest vil i de næste mange år frem i tiden kunne glæde jer over lavere varmeregninger, også selv om I fyrer godt op i radiatorerne hele vinteren igennem. En luft til vand varmepumpe er nemlig meget mere energi effektiv end et fyr, hvilket betyder at den skal bruge knap så meget energi for at kunne levere samme – eller endda højere – ydelse.

Din varmepumpe vil have tjent sig selv ind på få år. Og det kan sagtens gå endnu hurtigere, hvis du udnytter muligheden for offentligt tilskud til etablering af en luft til vand varmepumpe løsning.

Gør klimaet en tjeneste – skift til varmepumpe

Der ud over kan du og din familie glæde jer over et heftigt reduceret CO2 aftryk. En varmepumpe er nemlig i kraft af den før nævnte energi effektivitet meget mere klima venlig end et slidt fyr. Du og din familie kan således tage lange varme bade eller skrue op for varmen helt uden dårlig samvittighed, når huset varmes op ved hjælp af en luft til vand varmepumpe.

Få hjælp til valg af luft til vand varmepumpe hos Amalo – læs mere på Amalo.dk.