Skab et klima venligt hus med få tiltag

By:

I disse dage diskuteres klima og miljø som aldrig før. Fra politikernes og mediernes side hører vi meget om de sanktioner, som skal pålægges virksomheder og institutioner i industrien og i landbruget for at minimere udledning af co2 og fremme en hensigtsmæssig og bæredygtig metode.

Samtidig snakkes der meget om hvad man som privat forbruger kan gøre i den henseende. Som ejer af et hus kan du glæde dig over de mange lavt hængende frugter, som er lige til at plukke, hvis du ønsker at ride med på den grønne bølge. Du kan for eksempel lade dit hus efterisolere udvendig, og dermed sikre, at den dyre varme ikke bare slipper ud.

Der ud over kan du vælge at få skiftet ruderne i dine vinduer ud med bedre isolerende ruder. Dette er selvfølgelig lidt af en investering, men for det første er det muligt at opnå tilskud til denne type forbedringer, og for det andet har investeringen tjent sig selv hjem på meget kort tid. Du sparer nemlig en del på din varmeregning, hvis du udfører disse tiltag. Og vil du virkelig rykke på den front, sørger du samtidig for at lade dit fyr eller dine gamle elradiatorer udskifte med en moderne og energi effektiv varmepumpe.

Hvad kan jeg vinde ved at skifte til en varmepumpe?

Når du skifter til en luft til vand varmepumpe eller til en luft til luft varmepumpe, kan du regne med at skære helt op til 70 procent af dine udgifter til opvarmning af huset. En varmepumpe er nemlig utroligt effektiv, når det handler om opvarmning af såvel vand som luft. Du kan således erstatte dit fyr med en luft til vand varmepumpe, og dine elradiatorer med en luft til luft varmepumpe – og her efter se din varmregning ændres markant i din favør, samtidig med at du skåner miljø og klima!

Læs mere om miljø og klima venlig indretning på husblog.dk

Tjek også disse sider:

https://husblog.dk/
https://have-hus.dk/
https://husglad.dk/
https://hus-tips.dk/
https://nytomhuse.dk/
https://NytByg.dk/
https://HusInspiration.dk/
https://ByggeTeknisk.dk/
https://hushaveideer.dk/
https://idetilhjemmet.dk/
https://ideertilhuset.dk/
https://forslagtilhjemmet.dk/

Posted in: hus