Professionelt kloakarbejde ved autoriseret kloakmester

By:

Det er måske ikke noget, du går og er opmærksom på i det daglige – men kloakeringen omkring din bolig er utroligt vigtig for sundhed og hygiejne i dit hus og i din have. En velfungerende kloak er en absolut nødvendighed, når det handler om at lede regnvand og spildevand væk. Fungerer kloakken ikke, kan det føre til fugt skader og farlige, uhygiejniske tilstande, som øger smittefare og spredning af visse sygdomme forårsaget af mikroorganismer så som bakterier og vira.

Få styr på kloakken inden det går galt

Hvis du lægger mærke til, at af løb tit løber over, og at kloakken således har svært ved at lede vandet væk, er den med stor sandsynlighed stoppet til. Det er ikke altid, du hverken kan eller må fikse en stoppet kloak på egen hånd. I de fleste tilfælde skal der en autoriseret kloakmester til at udføre denne opgave. Det samme gælder, hvis der er et brud på kloak ledningen, og denne således ikke fungerer efter hensigten. I disse tilfælde er det vigtigt, at du får en professionel og autoriseret fagperson på sagen.

Kloakservice fra Poul Jensen Entreprenør

Poul Jensen Entreprenør er en kloak virksomhed, som er specialiseret inden for reparation og eftersyn af privat kloakering. De autoriserede kloakmestre hos Poul Jensen Entreprenør udfører alle typer kloakarbejde, fra reparation af vandforsyningsrør og reparation af stoppede afløb over rensning af faldstammer og rensning af afløb i bad, bryggers og køkken til decideret kloakering samt højtryksspuling af brønde og kloakledninger.

Poul Jensen Entreprenør kan også være behjælpelig med løsninger til kunder, som bor uden for byerne og derfor ikke har mulighed for at blive koblet på det offentlige kloaksystem. Her kan et såkaldt nedsivningsanlæg monteres – og Poul Jensen Entreprenør har dygtige samarbejdspartnere, som kan stå for tømningen af disse, når tid er.

Læs mere om kloakarbejde på https://www.poul-jensen.dk/vi-udfoerer/kloakarbejde/ 

Posted in: Kloakarbejde