Bevar dine sunde tænder med regelmæssige tandlæge besøg

By:

Et tandlæge besøg i ny og næ er din forsikring imod sygdomme og lidelser i tænder, tandkød og mundhule. Tandlæge besøget giver nemlig din tandlæge mulighed for at spore ansatser til disse dårligdomme. Er der en parodontose eller eventuelt et hul i en tand under opsejling, kan din tandlæge forebygge problemets yderligere udvikling med en hurtig indsats. På den måde kan det måske forhindres, at du mister én eller flere tænder, eller skal leve resten af dit liv med gener fra eventuel parodontose.

Hvor ofte skal jeg gå til tandlæge?

Det anbefales, at du besøger din tandlæge med henblik på tandrensning og eftersyn af tænder og tandkød mindst én gang om året. Optimalt set sætter du dig i tandlægens stol en gang hver sjette måned. Du bør besøge din tandlæge til disse eftersyn selv om du ikke føler at der er noget galt med dine tænder eller med dit tandkød. Der kan nemlig sagtens være tilløb til en alvorlig tilstand, som hverken kan ses med det blotte øje eller mærkes på forhånd.

For eksempel kan der skjule sig rigtig meget mellem tænderne og under tandkøds randen, som kun kan ses på et røntgen billede. Og da din tandlæge som regel er i besiddelse af moderne udstyr til billed diagnostik – eksempelvis røntgen og ultralyds apparater – vil det hurtigt kunne afsløres, om der sidder betændelse eller plak på disse godt gemte steder.

Hvor finder jeg en dygtig tandlæge i Næstved?

Hvis du bor i Næstved eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge Tandlægerne Dickow & Lindkær som din faste tandlæge klinik. Tandlægerne Dickow & Lindkær er blandt de mere velrenommerede tandlæger på Næstved egnen, og beskæftiger udelukkende dygtigt personale i form af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

Du kan læse meget mere om Tandlægerne Dickow & Lindkær på hjemmesiden dltand.dk

Posted in: tandlæge