Walkie talkie skal være af en god kvalitet, ellers virker de ikke

By:

Du kender nok den famøse sætning fra en perlerække af danske film, hvor en af de tre forbrydere udbryder, at man altså havde fyldt på med benzin for et bestemt beløb – der bare er for lavt.

Vedkommende vidste nok, at beløbet var lidt for lavt, men måske kunne det være godt nok i den givne situation til et kup.

Men hvis kuppet ender her før tid, så duer det jo ikke så meget, at kupmageren har forberedt sig ned til mindste detaljer – en kæde er som bekendt kun så stærk som sit svageste led.

På samme måde kan man sige, at hvis man skal lave noget vigtig udendørs orienteringsløb, eller man skal på militære øvelser, så skal man have det rette udstyr med, hvilket kan gælde walkie talkie.

Så hvis man tvivler den mindste smule ved kvaliteten af dette, om man skal skaffe det privat eller til erhverv, så skal man altså handle om igen, for specielt med noget så vigtigt som walkie talkie skal der bare være styr på sagerne.

Ikke alene skal man teste dem forud, man skal også afprøve dem i en realistisk situation, så kan man være sikker på, at de virker, når det virkelig gælder.

Her skal man ikke gå ned på udstyr, og bliver det nødvendigt, så er man nødt til at punge ud her for at få den rette kvalitet, hvilket ikke altid er givet, selvom der bliver lovet guld og grønne skove om nogle givne walkie talkier.

Du kan altid returnere dem, hvis de ikke virker, men skal de for eksempel ikke bruges alvorligt, men blot til legetøj, så kan du jo give dem til nogle børn, der så kan have fornøjelse af at lege med dem.

Selvom de jo egentlig fungerer som almindelige telefoner, så er de stadig sjove at lege med.

Posted in: walkie talkie