Stort udvalg af brugte biler i Frederikshavn

By:

Tid til en ny, gammel bil?

Der kan være mange gode årsager til at skifte bilen ud med en anden model; der kan være tale om pladsmangel, ændrede kørevaner, måske har den gamle bil blot haft sin tid eller måske drømmer du om  en anden model eller et nyt mærke. Uanset hvorfor du skal have ny bil, så behøver den måske slet ikke at være ny? Der findes nemlig et stort marked derude for brugte biler, som fortsat har masser af kilometer i sig – måske er netop din drømmebil iblandt.

Brugtvognsforhandler i Frederikshavn med 50 års erfaring

I Frederikshavn har Gærum Auto – Tougaard Biler altid 60-70 nyere brugte biler stående, så der er masser af forskellige muligheder at gå på opdagelse i. Ligger de ikke lige inde med den model, som du søger, gør de alt, hvad de kan for at skaffe den. Blandt det varierede udvalg finder du et væld af bilmærker som Skoda, Renault, Mercedes, Audi og Mazda; fælles for dem alle er, at de er brugte biler, som stadig har masser af gode år i sig, og som du kan erhverve dig til en fordelagtig pris. Forhandleren har hele 50 års erfaring inden for området, og har igennem årene etableret sig gode kontakter i branchen samt masser af gode kunderelationer. Du er derfor garanteret en sikker, professionel og personlig handel hos Gærum Auto – Tougaard Biler.

Forhandleren er ved telefonen, hvis du er klar til en god handel, og har med sikkerhed åbningstider, der passer ind i dit skema. De har nemlig åbent alle ugens syv dage, og står klar til at møde dig med gode råd og en tryg handel. Se meget mere lige her: https://www.tougaardauto.dk/, og gå på opdagelse i brugtvognsforhandlerens store og varierede udvalg af biler. Måske er det netop her, du finder din næste bil?