Snorkleudstyr: Hvad er det vigtigste, du skal købe?

18 marts 2020 Camilla Skøtt
image

At snorkle er en oplevelse for sig, og hvis du aldrig har prøvet det, er det svært at beskrive – men det er ganske enkelt fantastisk. Skal du afsted på din første snorkletur, så sørg for at have det rette udstyr.

At snorkle er ikke helt det samme som at dykke, men du kommer alligevel noget tættere på livet under vand, og hvor dykning ikke er for alle – og i øvrigt kræver særlig uddannelse – er snorkling netop noget, alle kan være med til.

Vi har spurgt Sportsbase om hjælp til at definere, hvilket udstyr der er helt uundværligt, når du skal afsted på din første snorkletur.

Snorkling – Disse ting SKAL du have

Det er ikke svært at finde et egnet sted at købe snorkleudstyr, og hvis du er helt bagefter med pakkelisten, kan du som regel også finde det der, hvor du skal snorkle. Men har du tid til at forberede dig, er det godt givet ud – så sikrer du dig nemlig noget udstyr, der passer perfekt til dig.

Ifølge Sportsbase er der fire ting, du skal huske: dykkermaske, snorkel, svømmefødder og relevant badetøj.

Dykkermasken skal passe til din ansigtsform og størrelse, og derfor er det en god idé at købe den i en fysisk butik, så du kan prøve den på. Selve snorkelen kan du som regel købe sammen med dykkermasken, og her skal du være opmærksom på, om mundstykket passer til din mund. Svømmefødder virker måske irrelevant, hvis du er en god svømmer, men tro os; de er rare at have, når du først kommer i gang og gerne vil langt ud sammen med fiskene.

Sidst men ikke mindst er der tøjet. I langt de fleste tilfælde er dit almindelige badetøj rigeligt fint, men hvis du ved, vandet er koldt, kan du overveje, om du i stedet skal iføre dig en våddragt.

Tjek også disse sider:

https://sportsbase.dk/
https://sportsglæde.dk/
https://sport-tips.dk/
https://sports-bloggen.dk/
https://sports-nyt.dk/
https://SportOgIdræt.dk/
https://Idrætsbloggen.dk/
https://SportOgUdstyr.dk/
https://SportOgGrej.dk/
https://sportsopdateringer.dk/
https://boldbloggen.dk/
https://vielskersport.dk/