Sådan kommer du i gang som digital nomade

02 september 2021 Emilie Jacobsen

Drømmer du om at sidde og arbejde på en cafe under sydens sol? I det tilfælde har du sikkert overvejet, om du ikke skal blive digital nomade. Der kan du typisk arbejde via din computer, og du har derfor mulighed for at arbejde alle steder i verden – så længe der er internet selvfølgelig. 

For at komme i gang som digital nomade er det en god ide, at du har din egen hjemmeside. Der kan folk blive klogere på, hvilke services du kan tilbyde dem. I dag er der mulighed for at lave stort set hvad som helst via nettet. Er du god til at skrive jobansøgninger, kan du for eksempel tilbyde folk at gøre det for dem via nettet. Er du uddannet lærer, kan du starte din egen lille hjemmeskole online. Måske for børn af digitale nomader, der rejser rundt i verden. Men for at kunne lykkes med noget af det, er det vigtigt, at du har en hjemmeside, hvor dine kunder kan finde dig. 

Vælg et godt webhotel til din hjemmeside 

Når du skal oprette en hjemmeside, skal du også vælge et webhotel, som hjemmesiden ligger på. Webhotellet er dem, der sørger for, at der er serverplads til din hjemmeside. Når du starter ud som digital nomade, vil du typisk ikke have brug for så meget serverplads – du har jo ikke så mange besøgende. Senere kan det dog være, at du får flere besøgende og brug for at opgradere. 

Et godt webhotel for dig i det tilfælde er simply.com. De har en række forskellige pakker at vælge imellem. Når du starter ud, er det meget muligt, at en basic eller standard pakke er nok for dig. I takt med at du får flere kunder, kan du opgradere til en pro eller entreprise pakke. På den måde kan din hjemmeside klare, at der er flere besøgende. Så køb webhotel hos Simply.com, hvis du vil have mulighed for at opgradere.