Lejlighed med eller uden altan

22 august 2021 Steffen Hansen

Hvis du bor i en større by, så er chancen for, at du skal bo i en lejlighed rimelig stor. Derfor er der nogle overvejelser du skal gøre, inden du vælger hvilken lejlighed du vil leje. Vi kommer her i indlægget ind på, hvad du skal overveje, når det kommer til altaner, hvad der er godt ved en altan, og hvad der kan være ulempen ved en.

En lejlighed med altan

Der er mange gode grunde til, at man skal vælge en lejlighed med en altan. Det er ligegyldigt, om det er en lille 3 kvadratmeters altan, eller om det er en altan på 20 kvadratmeter. En altan giver et uderum, hvor man kan have en hyggelig aften, et rum hvor man kan slappe af, og det giver en følelse af lejligheden er større end den i virkeligheden er. Derfor kommer en lejlighed med altan med mange fordele. Vi anbefaler, at man får en lejlighed med en altan, hvis det er muligt.

En lejlighed uden en altan

Hvis du ikke har behov for at have et sted du kan komme ud, så kan en lejlighed uden altan være noget for dig. Uden en altan kan du ikke sætte dig ud og få luft, du har ikke et sted du kan slappe af og få en kop kaffe, eller måske ryge en smøg, uden lugten kommer ind i lejligheden. Derfor er der nogle ulemper ved ikke at have en altan. Det gode ved ikke at have den er dog, at du ikke har et uderum, som du skal holde rent. Det at holde en lejlighed ren kan ofte være nok i sig selv.

Der er altså fordele og ulemper ved begge løsninger, man skal blot finde ud af, hvad man vægter højt i en lejlighed. Når man har gjort sig de overvejelser, kan man vælge om en altan skal stå på listen over krav til lejligheden.