Find bådudstyr i top kvalitet til lave priser

22 april 2021 Astrid Pedersen

Har du og familien i lighed med tusindvis af andre danskere besluttet at afholde sommerferien 2021 inden for landets grænser? Så bør du overveje at anskaffe en båd.

Sommerhuse, ferieboliger og campingpladser er nemlig ikke til at komme i nærheden af i disse dage. Og med en båd samt det rette bådudstyr kan du skabe en ganske uforglemmelig ferie for hele familien.

Hvad skal jeg bruge af udstyr til min båd?

Inden du sætter sejl og stævner ud mod de danske kyster er det vigtigt at du sikrer dig at alt udstyr er på plads på båden. Her bør du tage sikkerheden ombord meget alvorligt. Samtlige besætnings medlemmer skal være forsynet med en redningsvest som passer perfekt til den enkelte.

Er der børn med på sejlturen skal du sørge for at der er veste som passer til dem. Du bør således tage mål da det ikke er sikkert at dine børn i voksealderen kan passe de samme veste som sidste år. Og det er altid en god idé at have en ekstra vest til rådighed ombord.

Udstyr til anker og fortøjning

Der ud over er det smart at tjekke op på udstyr til anker og fortøjning. Det er altid smart at kunne kaste anker så man ikke er afhængig af en redplads i en af de danske havne eller marinaer. Mange lystsejlere ynder at ligge for anker ud for de smukke danske strande, som afveksling fra byerne.

Her kan man få sig en dukkert og en god nats søvn uden forstyrrende lyde fra omkringliggende både eller bebyggelse. Til dette formål skal du bruge et godt anker som svarer til bådens størrelse samt ankertov eller kæde og selvfølgelig ankerspil. Så er du klar til at kaste anker således at din båd ikke driver bort i løbet af natten.

Find det bedste udstyr på marinelageret.dk.

Flere Nyheder