Få malet dit hus facade af en uddannet og professionel maler

By:

Uanset om du har et hus med en murstensfacade eller en træfacade kan det være nødvendigt fra tid til anden at male facaden. En træfacade fordi træet med jævne mellemrum skal vedligeholdes med maling eller anden form for beskyttelse. Hvis det ikke bliver vedligeholdt, vil træet blive muggen og skal udskiftes langt før end det ellers er nødvendigt. Du kan læse mere på https://malerkanonen.dk/malerfirma-humlebaek/.

Inden der males er det en god ide at få husets facade sandblæst. En sandblæsning vil efterlade facaden ren og uden gammel maling, alger, pus og kalk. En helt ren facade vil være nemmere at gå igennem og det er nemmere at se, om der er steder der skal renoveres inden der males. Hvad enten det er en træfacade eller en murstensfacade er det vigtigt at facaden får tid til at tørre så der ikke kommer fugt. Er det en træfacade, er det også vigtigt at du sikre dig, at der bliver brugt fint sand, da der ellers er risiko for at træet bliver ødelagt.

Vælg en god maler til opgaven

Der er forskel på kvaliteten af malerarbejde som med alt andet, derfor er det vigtigt at det ikke er hvem som helst du sætter til at male dit hus. Sæt tid af så du sikre dig at du finder en god maler til opgaven. Få flere malere til at sende dig et tilbud. Det må gerne være mere end 3. Det giver dig et godt overblik, ikke alene over prisniveauet, men også over de forskellige tilbud.

Det er også vigtigt at du finder ud af hvilke maling de forskellige maler bruger. Er det en dårlig maling vil du skulle male dit hus igen, langt før end hvis der bliver brugt en god kvalitet. Det er også en god ide at bede om referencer fra tidligere kunder.