Få løsnet dine låste led hos en dygtig kiropraktor

By:

Føler du skævhed i kroppen eller anden form for uligevægt i dine muskler og led? Har du ofte ondt i ryggen eller problemer med nakken? Så kan du sandsynligvis have glæde af en tur til kiropraktor.

Hvad kan behandles hos en kiropraktor?

De fleste mennesker, som opsøger en kiropraktor eller modtager regelmæssig behandling hos en sådan, lider af smerter i ryggen eller i nakken, vedvarende hovedpine, indeklemt iskias nerve, smerter, som stråler fra ryggen ud i armen eller brystkassen, inoperabel eller mild diskusprolaps, smerter i leddene – for eksempel hofter, skuldre eller knæ – samt diverse idræts skader. Denne type skavanker har en særdeles god chance for bedring ved hjælp af kiropraktisk behandling. Uanset hvor gammel du er, og hvilke symptomer, du har, vil din kiropraktor kunne hjælpe dig med at opnå bedring i din fysiske tilstand.

Hvordan behandler en kiropraktor?

En kiropraktor er særligt trænet gennem sin femårige universitets uddannelse til at manipulere led og muskler ved hjælp af særlige håndgreb og tryk. Mange mennesker er utrygge ved de berømte knække lyde, som kan fremkomme, når kiropraktoren foretager en manuel justering af ryg eller nakke. Men der er som sådan ingen grund til at være nervøs. De voldsomme knæk kan sidestilles med de lyde, som opstår når du knækker fingre. Der er altså ikke tale om knogler, der knækker, men om små bobler af luft, som opstår i leddet, og som ”popper” når leddet låses op.

Når du først har vænnet dig til fornemmelsen, er det faktisk rigtig rart – og du vil kunne mærke gradvis bedring i din tilstand over flere dage. Din kiropraktor kan benytte sig af massage, laser eller akupunktur for at gøre dine led og dit bindevæv mere medgørligt forud for behandlingen. Og følger du hans eller hendes anvisninger med hensyn til hjemme-øvelser, vil du kunne opnå længere varende resultater af din kiropraktor behandling.

Find din kiropraktor i Hammel på kiropraktoren-hammel.dk

Posted in: kiropraktor