Få dit flotte tag tilbage med algebehandling

29 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er – desværre – en naturlig ting, at man oplever ikke bare alger, men også mos på ens tage, fliser og terrassen af træ, som der kommer af sig sig rent naturligt.

Man kan stort set ikke undgå det, men man kan da forsøge at gøre det rent løbende, men det er ikke altid man får gjort det, og man har sjældent redskaberne eller tiden til at få det gjort grundigt nok.

Og hvis de ting bare får lov til at passe sig selv længe nok, så er det ikke bare noget, man selv lige kan fjerne med de kemikalier og redskaber, som man har derhjemme: så er man nødt til at få de professionelle fagfolk ud at gøre noget ved det.

Men det er trods alt noget, som man vil takke dem for, for så får man pludselig det tag, de fliser og den terrasse tilbage i sin flotte stand, som man husker og kender dem.

Det hele ser flot ud igen efter en algebehandling

Det vil trods alt være en alt for omfangsrig opgave, hvis man skulle hen at fjerne fliser, terrasse og tag, fordi den algebelægning og alt det mos har sat sig alt for godt fast, så det næsten er lige meget, hvad man gør selv, og man ikke ser anden udvej end at udskifte de enkelte elementer.

Det kan man godt regne ud, at det ikke bare vil tage lang tid, men det vil også blive en bekostelig affære; og det kan jo genere en en del, hvis der som sådan ikke er sket skader på tingene, og de er heller ikke rådnet op, så de kan bruges endnu.

Der er derfor her, man skal vælge en algebehandling, så man kan komme de uønskede elementer til livs, og man er tilbage med at have et flot tag, flotte fliser og en flot terrasse.