De bedste behandlinger for en mere balanceret livsstil

By:

Hvis du lever med smerter, spændinger, hovedpine eller lignende i det daglige, er der hjælp at hente i den alternative behandlerverden.

Akupunktur – en rigtig ”nålestiks operation”

Måske har du hørt eller læst om akupunktur, eller set billeder af akupunktur patienter med nåle stukket ind allevegne på kroppen. Og måske har du grundet over hvad det nu skal gøre godt for. Det ser jo ikke ud af meget – og hvordan kan en nål stukket ind eet sted på kroppen have indvirkning på et problem eller en skavank som sidder et helt andet sted?

Svaret er selvfølgelig ikke helt enkelt, men den korte forklaring lyder, at en akupunktør identificerer blokeringer i den livs energi (Chi eller Qi), som flyder gennem vore legemer gennem energi banerne – de såkaldte meridianer. Når der opstår blokering i energiens flow, opstår der ubalancer i kroppen, hvilket forårsager smerten, ubehaget, inflammationen eller hvilken form for dårligdom man præsenterer.

Nålene løsner op for blokeringen, så Chi atter kan flyde frit, og kroppen kan genskabe sine sunde balance. Akupunktur har især vist sig effektiv imod hovedpine, migræne, spændinger i nakke og skuldre, rygsmerter og visse former for allergi. Du kan læse mere om akupunktur på sundhedsliv.dk

Heling af krop og sjæl med psykomotorisk terapi

Lider du af mange spændinger, som du har svært ved at slippe – end ikke når du skal sove? Så er der meget der tyder på, at din krop har lagret nogle oplevelser, som den har svært ved at slippe. I så tilfælde kan du få hjælp til at bearbejde disse hos en psykomotorisk terapeut. En psykomotorisk terapeut kan via en kombination af kropsterapi og psykoterapeut hjælpe dig til at opnå en højere grad af krops bevidsthed, således at du fremover bliver i stand til at lytte bedre til din krop. Dette vil få kroppen til at få nemmere ved at slappe af og hele sig selv.

Få flere tips til sundheds fremmende behandlinger og terapi på sundhedsliv.dk

Tjek også disse sider:

https://sundhedsliv.dk/
https://livsstilsblog.dk/
https://sund-blog.dk/
https://liv-sundhed.dk/
https://sund-rask.dk/
https://TraenForlivet.dk/
https://SundhedTraening.dk/
https://SundeOs.dk/
https://SundesteLiv.dk/
https://SundesteBlog.dk/
https://SundesteStil.dk/
https://forslagtilsundhed.dk/

Posted in: livsstil