Få ny badekar emalje på kun fire timer

21 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Et badekar hvis emalje er blevet slidt med årene vil sjældent virke hverken indbydende eller appetitligt.

Typisk vil emaljen på karrets inderside fremstå misfarvet og grimet hvilket skyldes aflejringer af okker, kalk og rust fra vandrørene. Samtidig vil en slidt emalje få tendens til at slå revner, og vil nemmere få ridser og skrammer.

Alt i alt vil et gammelt badekar med en slidt emalje se temmelig nusset, snusket og grimet ud. Og så er det at man bliver fristet til at skrotte badekarret.

Få emaljen i dit badekar sat flot i stand

Hvis du går i overvejelser omkring udskiftning af dit badekar bør du dog tænke dig grundigt om. Det at skrotte et badekar er ikke nogen lille eller nem manøvre. Du skal sætte tid og kræfter af til at få det gamle badekar fri af sin sokkel, som skal brydes ned og bygges op omkring de nye badekar når du har købt sådan ét.

Et nyt badekar er ikke billigt i anskaffelse. Og det er ikke nemt at transportere et badekar, hvad end dette sker i forbindelse med indkøb eller bortskaffelse.

image

Vælger du i stedet at lade dit gamle badekar renovere kigger du på en langt mindre operation. En dygtig badekarsmaler kan sætte emaljen i badekarret i stand på blot fire timer.

Emaljering af badekar er en procedure som er temmelig meget billigere og en del mindre tidskrævende end en udskiftning af samme. Og du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en professionel renovering af badekar kan gøre.

Hvem kan udføre emaljering af badekar?

Du bør altid få fat på en professionel badekarsmaler, som er en fagperson med speciale inden for maling af badekar. I hvert fald hvis du gerne ser at resultatet bliver smukt og langtids holdbart.

Du kan finde din lokale badekarsmaler i København hos Emaljemanden – læs mere på emaljering-af-badekar.dk.