Stabil indkørsel

By:

Bliver fliser i indkørsel ikke skæve med tiden og knækker? Nej, ikke hvis de er lagt ordentligt af fagfolk. Fliser er slidstærke og et godt valg til en indkørsel, der skal holde længe og være pæn. 

Hvad er prisen for fliser i indkørsel?

Du kan – ved første øjekast – gøre det billigere, hvis du selv indkøber og lægger fliser i din indkørsel. Men på sigt kan det blive dyrere, end at få en fagmand til at gøre det. Professionelle ved, hvad det kræver at lægge en fliseindkørsel, der holder. Og lægger du fliserne for dårligt, giver det ekstra arbejde for fagfolk at skulle omlægge dem. 

Prisen for fliser i indkørslen afhænger dels af antal kvadratmeter, dels af flisetype. Fagfolk vil ofte anbefale dig at vælge en lidt dyrere, men vedligeholdelsesfri flise, hvis du ikke har tid til regelmæssig alge-rens og lugning. 

En god belægning kræver…

Uanset om du skal lægge fliser i indkørslen, på terrassen eller på andre udeområder, kræver det et godt forarbejde. Forarbejdet består af to ting: For det første at sætte sig ind i, hvilke fliser der kan tåle en trykbelastning svarende til en bil, flere biler og evt. ekstra tunge køretøjer som campingvogn eller båd. 

For det andet kræver fliser i indkørsel en solid basisbelægning i form af stabilgrus. Det er vigtigt, at alt under fliserne er helt jævnt og i vater – og er der risiko for oversvømmelse ved kraftig regn eller sne, bør der desuden lægges drænrør inden. 

Hvilken belægning skal du vælge?

Når fagfolk lægger fliser i din indkørsel, kan du få råd omkring, hvilke flisetyper der egner sig til en indkørsel. Du kan desuden få vejledning omkring mulighederne for mønster, farver og størrelse på fliserne. Den store fordel ved at vælge professionelle til at lægge dine fliser er desuden, at du kan få et mix af flere forskellige fliser. 

 

Posted in: fliselægning