Få styr på din ryg med hjælp fra din fysioterapeut

By:

Smerter i nakke og skuldre samt spændinger over lænden og manglende bevægelighed i leddene er desværre ikke tilstande, som er fremmede for det stillesiddende folk. Tilbringer du det meste af din arbejdsdag krumbøjet over et tastatur og med næsen inde i skærmen, er der stor sandsynlighed for at du har udviklet mindst én af disse lidelser.

Manglende motion og bevægelse samt den usunde siddestilling, som ofte holdes i mange timer ad gangen, lægger bunden for såvel spændings hovedpine som smertefulde myoser i musklerne, betændelse i senerne og deciderede skader på leddene. Samtidig risikerer du at udvikle dårlig cirkulation og en sløj fordøjelse. Og så er både fysiske smerter og skader fremmende for stress.

Hvordan kommer jeg af med de ubehagelige spændinger?

Spændinger i musklerne er et tegn på forkert anvendelse af kroppen. Du bør selvfølgelig i løbet af din arbejdsdag sørge for at motionere, dyrke afspænding, og i det hele taget være opmærksom på din krops signaler. En øget krops bevidsthed kan føre til bedring i disse tilstande, og samtidig forebygge skader og andre dårligdomme i at opstå.

Her kan en fysioterapeut være til meget stor hjælp. Ud over den behandling, du kan få hos din fysioterapeut i form af massage, akupunktur, elektronisk muskel stimulation, laser og ultralyd, som lindrer dine symptomer og styrker blodgennemstrømningen, vil en fysioterapeut også hjælpe dig til selv at hjælpe din krop. Dette sker gennem et målrettet program af øvelser, som du kan udføre på egen hånd og i forbindelse med træning i din fysioterapeuts praksis.

Få hjælp hos din lokale fysioterapeut

Det er en fordel at benytte en fysioterapeut, som ligger i dit lokalområde. På den måde skal du ikke rejse så langt når du skal besøge din fysioterapeut. Leder du efter en fysioterapeut i Skanderborg, kan du med fordel besøge Hørning fysioterapi. Du kan læse mere på hoerningfys.dk

Posted in: Fysioterapeut