Tjek din lønseddel ved arbejde med property investment

31 July 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

At arbejde med property investment kan for mange mennesker bære lønnen i sig selv, fordi det er sådan et fedt, spændende og alsidigt arbejde!

Spørg bare dem her: https://deasgroup.com/

Men alle mennesker ved jo også, at en lykkefølelse, klap på skulderen og et “Tak!” ikke kan betale regningerne, så selvfølgelig får man også løn, når man arbejder med property investment.

Man kan blive afregnet på forskellige måder, men mange vælger nok at få en fast gage hver måned, så man ved, hvad man skal lægge ens budget efter og ikke oplever stigning eller – værst – fald i ens indtægter hver måned, fordi man er provisions-lønnet eller på anden måde bliver lønnet efter arbejdet udført.

Så er der lige en ting, man skal huske at tjekke efter ved slutningen af hver måned: ens lønseddel.

I gamle dage blev langt de fleste lønsedler udført i hånden og direkte overdraget til medarbejderen sammen med lønnen, eller den blev sat ind på en fast konto.

Her kunne man så sammen med arbejdsgiveren eller en fra regnskabsafdelingen gennemgå, om alt stod korrekt.

Dette tog tid, hvor personligt det end er, så mange regnskabsafdelinger har programmer til at klare den slags automatisk ud fra de informationer, man har givet arbejdspladsen, eller man har udliciteret den opgave til nogle, der kan klare det for en, hvis man ikke har en regnskabsafdeling.

Denne automatisering er selvfølgelig god i form af effektivitet, men programmer har ikke menneskelige egenskaber til at opdage fejl, der går udover, hvad der er anført. Hvis tingene kan gå op, så giver den ikke udslag.

Men det kan være, at programmet ikke er opdateret med ens nyeste informationer, der kan komme af nogle afdrag, investeringer, renter, flytninger og så videre.

Derfor skal man hver måned – og det var hver måned – tjekke efter, at ens lønseddel er udfærdiget korrekt.

Selvom man stoler på firmaet, og de garanteret ikke har intentioner om at snyde en, så kan der ske fejl.