Rejs til Tobago med Jesper Hannibal

04 marts 2023 Astrid Pedersen

editorial

Det er umuligt ikke – bare en gang imellem – at drømme sig til det fortryllende Caribien. Det azurblå hav med smukke, farverige fisk, de endeløse hvide sandstrande, det lokale cuisine (som gerne indbefatter alt godt fra førnævnte hav, tilberedt på grill og duftende af ferie og ubekymrethed), det skønne subtropiske klima, lange, dovne dage med sol og lige så lange aftener og nætter med musik og dans under den caribiske stjernehimmel. Alt i alt en slående kontrast til de nordiske breddegraders alt dominerende mørke, kulde, blæst og regn, og den sparsomme og utilregnelige danske sommer. Tag dog et par uger eller tre med oplevelser og afslapning på søsterøerne Trinidad og Tobago – og lad de erfarne rejse arrangører hos Jesper Hannibal stå for planlægningen, så din rejse til Tobago eller Trinidad bliver tilrettelagt efter dine ønsker og dit temperament.

 

Hvis du vælger en ferierejse til Tobago, kan du belave dig på et hav af muligheder for spændende og inspirerende oplevelser. Den fantastiske natur vil blæse dig omkuld fra dag et. Du vil støde på frodige og velgemte laguner, eksotiske strande, og et dyreliv, som er helt enestående for disse sydligt beliggende caribiske øer. Især fuglelivet er helt fænomenalt, og vi skal ikke glemme den naturlige forekomst af læderskildpadder, som kan ses på Turtle Beach og omkring Speyside og Charlotteville. På Tobago gøres et stort og beundringsværdigt styke arbejde for natur bevarelse og beskyttelse af de lokale arter, og derfor har læderskildpadderne særlig gode betingelser her.

 

Hos Jesper Hannibal arbejder vi med individuelt tilrettelagte eventyr rejser, og vore erfarne eksperter kommer gerne med forslag, begrundet i mange års erfaring med netop det land og de områder, du gerne vil besøge, samt selvfølgelig dine interesser. Klik ind på http://www.hannibal.dk/rejser/caribien/trinidad-og-tobago/ ogfind inspiration til din næste rejse – og kontakt os evt. vedrørende planlægning af din rejse til Tobago.