Kan du springe ind midt i et kursus?

05 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi taler ikke så meget om, hvis man lige kommer for sent til den enkelt kursusgang, medmindre den ene kursusgang er den, som der udgør hele kurset, for så kan det være virkelig skidt, hvis man ikke får starten med.

Det kan være her, man får noget baggrundsviden eller nogle værktøjer, som der er afgørende for, at man kan forstå resten af dagen og ikke mindst bruge det her kursus fremover.

Hvis der er tale om flere kursusdage, så gør det ikke så meget, hvis man er lidt forsinket, for man kan nok spørge ind til det forsømte i en pause hos underviseren eller en, man er på kursus med.

Kommer man dog alt for meget for sent, så kan det måske på forhånd være en god taktik lige at regne ud forud, om man ikke lige så godt kunne blive hjemme, for ellers er det bare spild af tid, hvis man møder op, og dagen er ved at være slut.

Kurser

Man skal være så meget på kurset, som man kan

Om man selv har valgt at være på et af de her kurser, som der er blevet udbudt, eller ej, så skal man jo forsøge at få mest muligt ud af det.

Så hvis man nu for eksempel opdager, at man har meldt sig for sent til et kursus, man har tilmeldt sig forkert, eller man kan se, at det eneste af den slags kurser, som man skal bruge, allerede har været i gang et stykke tid, så kan det måske svare sig, at man springer på forløbet her.

For næste gang, når det her kursus tilsvarende bliver udbudt, så passer det bare ikke ind i ens program ellers, eller hvad man skal bruge det til.

Så man må spørge dem, der udbyder det her kursus, om man stadig kan få noget ud af det ved at springe ind nu – eller om det er for sent.

Flere Nyheder