Hvad bruger man pokemon mapper til?

By:

Måske er du ikke helt med på, hvad pokemon mapper er for noget, og for at vi skal kunne forklare dig, hvad disse mapper er til for, så bliver vi først nødt til at forklare dig, hvad pokemon er for noget.

For der er ikke tale om nogle specielle mapper som sådan, de skal bare have en speciel form, så de kan indeholde disse kort, som der er afbilledet pokemons på.

Måske kender du alt lige fra gammeldags baseball-kort til magic-kort, der henholdsvis kan bruges til at samle på og så spille med.

Man kan også spille kortspil med pokemon, men uden vi vil gå ind reglerne med, hvordan man spiller klassisk pokemon, så er det vigtigste nok at sige, at man helst skal have nogle mapper at have de her kort i.

Ofte er det en almindelig dokumentmappe, hvor man har indsat nogle lommer, der er formet efter disse pokemonkort, som man så skal bære rundt på sig.

Det er den bedste måde at beskytte ens pokemonkort på, for for det første er det nemmest at holde styr på dem på den her måde, men det er også lettest at danne sig et overblik over dem, hvis man har et sindrigt system til dette.

Har man dem bare løst, kan man ende med at miste dem, og spænder man et elastikbånd om dem, så kan man godt risikere at ødelægge dem.

Nogle mennesker har så mange pokemonkort, at de ligefrem bliver nødt til at have flere mapper og indeksere dem efter type, brug, sjældenhed med videre, og derfor kan det blive en helt videnskab i sig selv at holde styr på dem.

Og det inkluderer jo også, at man har rigeligt med lommer til kortene.

Pokemon var populært for over 20 år siden, men spillet ser ud til at have fået en genfødsel de senere år.

Posted in: pokemon mapper