Gode råd til at finde den rette fagmand for dit erhvervsbyggeri

By:

Overvejer du at udvide dit kontor eller din lagerbygning, kan du med fordel bygge et nyt eller renovere den nuværende ejendom. Her er det vigtigt at vælge en tømrer eller entreprenør med speciale i erhvervsbyggeri. Dermed kan du med fordel få den optimale rådgivning og sparring, når du skal have sat gang i et nyt byggeprojekt, for en lagerhal, produktionsvirksomhed eller hvis du mangler plads på kontoret til dine medarbejdere. 

Vælg den rette tømrer for dit erhvervsbyggeri

Når du skal vælge den rette fagmand til at realisere dit drømmeprojekt, er det en fordel at sætte god tid af til at finde det perfekte match. Der er mange om buddet, hvorfor der også er store udsving i den pris og kvalitet du kan forvente af det udførte arbejde. Det kan dermed blive en dyr affære, hvis ikke du vælger en kompetent og pålidelig fagmand til at tage ansvaret for dit byggeprojekt. En god ide er altid at søge lokalt, da du her har tømrer og entreprenør der repræsenterer byen og det lokale miljø. Her er det en god ide at undersøge, hvad de andre kunder siger til det udførte arbejde. Det kan du gøre ved at se nogle af de referencer de har eller læse kundeanmeldelser på Trustpilot eller de sociale medier. Du kan med fordel kontakte nogle af de erhvervskunder, som har fået bygget et ny ejendom gennem den aktuelle tømrer. Her kan du få en feedback der kan skabe det reelle billede af fagmanden. 

Når du skal træffe din endelige beslutning for, hvem du ønsker at vælge, anbefaler vi at du kun vælger et fagmand der er medlem af Byg Garanti. Her er du garanteret sikkerhed for op til 150.000 kr., hvis du oplever sjusk, skader eller mangler i forbindelse med det udførte arbejde. Vi har her fundet en pålidelig og erfaren fagmand inden for erhvervsbyggeri, der er medlem af Byg Garanti – https://hobrotoemrer.dk/.