En skorstensfejer… der også tilbyder hestevognskørsel?!

02 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Den er god nok, og du læste ikke forkert: Der findes en skorstensfejer, der tilbyder hestevognskørsel.

Det lyder måske ikke lige som noget, der flugter sammen, men når man tænker på, at dette erhverv er noget, som der har bibeholdt den gammeldags uniform, selvom arbejdsværktøjet bestemt har udviklet sig of fulgt med tiden.

Det har også medført, at det er et arbejde, som man forbinder med gamle dyder, som jo netop kunne være, når vedkommende i gamle dage kom ud til en ved at ankomme i en hestevogn.

Men hvad er det så for et sted, der tilbyder hestevognskørsel sammen med skorstensfejerarbejde (selvfølgelig delt op for sig)?

Det er hos: http://skorstensfejerflemming.dk/ 

Anledningen er helt op til dig, så længe det foregår i Nordsjælland, og ellers er det jo en perfekt grund til at parkere sit arrangement deroppe, så man kan få den oplevelse med i købet.

Oplev også andet end hestevognskørsel hos den skorstensfejer

Lejligheden her kan være bryllupskørsel, konfirmation eller sågar en begravelse, da det kan være i ånden for afdøde, at man ville køres i hestevogn, da personen godt kunne lidt heste, eller at vedkommende ikke var så meget for moderne transport.

Men hvis man nu bare gerne vil ud på an køretur med sin udkårne som en parkørsel, hvor man hygger sig og ser omgivelserne i denne del af Sjælland, hvor man kan nå at suge de mange, pæne indtryk ind, og man blot kan høre lyden af hestenes hove mod underbelægning, man kører ad.

Dog kan det jo også være sådan noget som studenterkørsel, selvom det ikke lige er det, som de fleste studenter overvejer i forbindelse med at skulle køre den famøse tur, men det er en oplagt mulighed, hvis man nu bor meget tæt på hinanden.

Få meget mere ud af din skorstensfejer end bare at rense skorsten med.