Kreativ indretning med wallstickers

10 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at sætte dit eget personlige præg på din bolig – men bor du til leje, og må du derfor ikke male væggene i alle de kreative farver og motiver, du godt kunne tænke dig? Synes du, at det er for kedeligt blot at hænge billeder eller plakater op på væggene, eller har du mange skråvægge, som umuliggør dette? Eller vil du bare gerne udfordre de gængse modeller og tænke lidt ud af boksen, når det handler om bolig indretning?

Så er smarte wallstickers nok noget for dig. Med wallstickers kan du dekorere nemt og hurtigt uden at skulle bruge værktøj eller maling. Det er langt nemmere at sætte de selvklæbende wallstickers op, end det er for eksempel at skulle spray male sine motiver direkte på væggen ved hjælp af skabeloner og stencils, eller at skulle opsætte fototapet.

Wallstickers er lavet, så du nemt selv kan klæbe dem fast på væggene. Og hvor skråvægge eller meget tynde gipsvægge er en hindring for ophængning af indrammede billeder eller plakater, kan du sagtens klæbe wallstickers på denne type vægge. Dette giver mange muligheder for kreativ udfoldelse med wallstickers – du vil kunne tilføje nye dimensioner og sjove vinkler på dine stuer og værelser.

Nem indendørs dekoration med wallstickers

Lige så nemme som wallstickers er at sætte op, lige så ukomplicerede er de at fjerne. De tager ikke malingen med, når du piller dem ned, hvilket er en stor fordel. Og så er wallstickers – selv dem, som holder en høj kvalitet – forholdsvis billige. Dette betyder, at du med god samvittighed kan skifte dine wallstickers ud, skulle du gå hen og blive træt af dem.

Du kan finde et stort og varieret udvalg af wallstickers til alle rum i hele huset – stue, soveværelse, entré, køkken og børneværelse – i den online shop på sohu-shop.dk