Man kan sagtens gå efter nummer to i test

26 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Så fik man lige læst på sovneksperterne.dk, at de havde lavet en test af kontinentalsenge, og så skal man da lige tjekke resultatet af den test ud.

Så vil man jo nok se på, hvem der blev nummer et i den test, for det er jo værd at se på, hvad der er den bedste af sin slags, så man har noget at gå efter, når man skal vælge sin næste kontinentalseng.

Men man vil også lige læse om den dårligste i test, så man både ved, hvad man skal holde sig væk fra, men det er også bare morsom læsning at læse, hvordan man kan nedgradere et produkt, hvor folkene bagved selv tror, det er det bedste i verden.

Dog kan der så være grunde til, at man ikke vælger nummer et i testen, så man vælger at fokusere på den, der endte på andenpladsen, og det er der ikke noget galt i.

Grunde til at vælge nummer to i test

En af grundene til, at man ikke vælger førstepladsen i testen, kan være, at man ganske enkelt ikke har råd til testvinderen.

Måske er den udsolgt for tiden, eller man skal rejse for langt for at få den hjem, da den ikke er til salg på nettet.

Det kan også være, at sengen ikke passer ind i ens hjem i farve, design eller ganske enkelt størrelse.

Man kan måske vælge at tænke strategisk, fordi man nu ved qua dette testresultat, at folk nu vil gå efter sengen på plads nummer et, så man vælger at sigte efter nummer to, hvis der ikke er langt mellem nummer et og to i resultatet.

Den kan jo måske være næsten lige så god, men den er billigere, passer ind i hjemmet og er lettere at finde.

Sådan kan man være en smart forbruger.

Flere Nyheder