Hvordan benytter du bedst bur til din hund?

07 december 2021 Lykke Holzmann Søby

advertorial

Brugen af hundebur til din hund kan være et effektivt træningsredskab for hvalpe og voksne hunde. Træning af din hund til at acceptere og nyde deres bur skal udføres korrekt, og det tager tid og kræfter; men det har rigtig mange fordele, især hvad angår tissetræning, og buret kan give din hund et trygt sted at være. Dog er hundebure ikke det rigtige for alle hunde og bør aldrig erstatte passende motion og tiden du bruger sammen med din hund. Hunde bør ikke efterlades alene i længere perioder hverken i eller uden for et bur.

image

Hvad er fordelene ved at træne min hund til at bruge bur?

Brugen af et hundebur har mange fordele, herunder:

Tissetræning

Hunde betragter deres bur som deres ‘hule’ og vil derfor som regel ikke at tisse eller lave afføring i deres bur. Sørg for, at din hund har flere muligheder for at gå på toilettet, såsom efter at være vågnet, efter at have spist og efter at have leget, især hvis den er en hvalp, da den ikke er i stand til at kontrollere sin blære i lange perioder.

Giver en sikker plads til din hund

Hvis din hund er træt, stresset eller bange (f.eks. for besøgende i dit hjem, børn, andre kæledyr eller høje lyde som torden eller fyrværkeri), giver buret din hund et sikkert sted hvor han/hun kan gå hen i sådanne situationer og slappe af. Mens du er fraværende i korte perioder, forhindrer et bur også din hund i at få adgang til potentielt farlige genstande i huset, herunder elektriske kabler, som den kan tygge på.

Herudover giver buret dig mulighed for sikkert at transportere din hund i din bil, i en hule som han/hun føler sig godt tilpas i, for eksempel hvis den skal til dyrlægen.

Giver dig mulighed for nemt at indespærre din hund, når det er nødvendigt uden at stresse hunden, såsom efter en operation eller en skade.

Hvis du mener et hundebur, kan gavne din hund så besøg billiga-hundburar.se og se hvad du kan få.