Hvad står du lige og mangler fra dit lokale apotek?

By:

For nogle af os er det virkelig irriterende, at vi skal forbi apoteket, nu vi endelig langt om længe kom til lægen, som skrev en recept til os efter noget medicin, der var lidt skrappere, end hvad man kunne købe som håndkøb nede i ens dagligvarebutik.

For nu skal man også bruge tid på at vente i apoteket, finde tid på dagen til det og så komme frem og tilbage igen.

Men alligevel er vi jo glade for, at der findes et apotek til os, hvor lægen hurtigt kan sende en anmodning ud, så man kan få sin medicin mere eller mindre samme dag.

Men andre af os har brug for regelmæssig medicin og andet, hvorfor vi næsten har et jævnligt besøg på apoteket nogle gange flere gange om ugen.

Hvis man i så fald skal bruge så meget medicin, så er man måske også en person, der har lidt svageligt helbred og har svært ved at komme til apoteket.

Så er det heldigt, at apoteket mere eller mindre kan komme ud til dig!

Få varerne fra apoteket ud til dig!

Der findes nemlig en mulighed for, at man kan få ens medicin med videre fra apoteket bragt ud til en, om det så er ens hjemmeadresse, plejehjem eller andet, hvor du nu opholder dig og skal bruge tingene fra apoteket.

Det er jo meget bedre, end at du vover liv og lemmer i trafikken på at komme derud, hvis du nu er svagt gående eller kan være lidt konfus, når der sker så meget omkring dig.

Måske er dit immunforsvar heller ikke det bedste, så det er bedre, at medicinen kan komme til dig end omvendt.

Man vil jo ikke belemre familie og andre med at hente den slags for en, hvorfor det er lettest, at der er udbringning af den slags til en.

Posted in: apotek