Få den bedste hjælp i forbindelse med bisættelse fra en professionel bedemand

17 september 2019 Astrid Pedersen
Få den bedste hjælp i forbindelse med bisættelse fra en professionel bedemand

Når man som efterlevende står for ansvaret for alt det praktiske omkring et dødsfald i familien eller i den nære vennekreds, kan det hele godt synes ganske uoverskueligt. Det er ganske naturligt, idet man er midt i en livskrise – sorg og savn trækker dybe veksler på vort mentale velbefindende, og det er de færreste, som ser sig i stand til på egen hånd at skulle arrangere en begravelse inden for ti dage efter dødsfaldet. Især ikke når man oven i sorgen og savnet skal forholde sig til andre praktikaliteter så som fordeling af arv og gæld samt rydning af dødsbo.

Derfor er det ganske normalt at få hjælp til hele begravelses arrangementet fra en dygtig og erfaren bedemand.

Hvad kan en bedemand hjælpe med?

En bedemand står til rådighed for dig, som lige har mistet, når det handler om alt det praktiske i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Det drejer sig om alt lige fra ligsyn og kørsel af den afdøde fra hjemmet eller plejehjemmet og til kapellet over anskaffelse af kiste, urne og ligklæder samt gravsten og til udfærdigelse og indrykning af døds annonce, kontakt til kirkekontoret og den kro hvor du ønsker at afholde gravøl eller reception.

Begravelsesforretning Odense – din bedemand i Odense

Leder du efter hjælp i forbindelse med begravelse eller bisættelse i Odense, kan du med fordel kontakte Begravelsesforretning Odense. Begravelsesforretning Odense har til huse centralt i Odense by, og har dermed et stort kendskab til lokal området. Når du benytter en bedemand fra Begravelsesforretning Odense, er du sikker på diskret og respektfuld service, og den bedste hjælp til alle praktiske gøremål omkring begravelsen.

Du kan trygt kontakte Begravelsesforretning Odense og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med et dødsfald. Læs mere om hjælp til bisættelser i Odense på bgfo.dk

Flere Nyheder