En tørshampoo kan redde en i tilspidsede situationer!

By:

Du vågner om morgenen og opdager, at du har sovet over dig, men du har et vigtigt møde med chefen senere på dagen. Du lugter egentlig ikke så skidt, for du var i bad dagen før, har en ren seng, og du har rent tøj at tage på – men dit hår ligner en uldtot af den værste slags!

Og det er ikke nok at køre en børste gennem det, for det er stadig helt filtret.

Det bedste ville sådan set være, hvis du kunne tage dig et bad og vaske håret igennem med en god shampoo, men det er der ikke tid til.

Du overvejer en hurtig hårvask i håndvasken, men det er for lang tid siden, at du tør spilde tid på, at det ender godt.

Derfor griber du til den rette løsning i den situation: En tørshampoo.

Der er næppe tal på, hvor mange taksigelser der er blevet sagt til dette produkt gennem tiden!

En tørshampoo fungerer uden et bad

Vi siger lige med det samme, at det bedste i længden selvfølgelig er at tage sig et bad og vaske håret med af mange forskellige årsager.

Men hvis man som i nævnte tilfælde står og har travlt og skal have sat håret, så er der intet vidunder, der måler sig med en tørshampoo.

Det fungerer ligesom en spray, hvor man holder den et par centimeter fra håret og sprayer det i håret i forskellige områder.

Bagefter masserer man det ind i håret, og før man har set sig som, så ser det næsten ud som om, at man har været i bad OG fået sat hår, der er blevet tørt!

Sådan virker god tørshampoo, og langt de fleste mennesker burde have sådan et fabelagtigt produkt stående derhjemme til redningsaktioner, hvor man ikke har den fornødne tid, som man ellers håbede på.

Posted in: tørshampoo