Den indre VS den ydre skønhed: Hvad tæller mest?

By:

Måske er du blevet tudet ørene fulde af, at ægte skønhed kommer indefra, og du vil da virkelig også gerne tro på det, men alligevel bruger du lang tid foran spejlet, om du så skal besøge mormor eller vandre ned ad den røde løber med blitzene kameraer ved din side til følge.

Nogle gør næsten en kunstart ud af det, og andre gemmer sig næsten så meget bag et dække af falsk skønhed, at man ikke kan kende dem uden – og så bliver de næste holdt for nar, når de viser deres “sande jeg”.

Men i sidste ende handler det jo om, at man selv som person er tilfreds med, hvordan man ser ud og gør noget ud af sig selv, om det så er en fandens masse makeup eller slet ingenting – man skal jo være glad for det, man selv ser.

Og sådan kan man jo sige, at det spiller sammen, for hvis man er glad for den person, man genkender i spejlet, så afspejler det så si ofte også til den, man er indeni.

Selvfølgelig er der de mennesker, som higer og søger efter ydre og indre anerkendelse hos andre, for at de selv kan føle, at de må høre til – det er en del af flokmentaliteten, der altid har været der.

Men langt de fleste forsøger heldigvis mere at gøre lidt ud af sig selv, fordi de gerne vil gøre et godt indtryk eller se pæne ud sammen med andre – og måske gøre deres bedre halvdel glade for, hvad de ser på.

Skulle andre også begynde at kritisere en for, hvordan man ser ud, så er det måske faktisk kritikeren, der har det svært med sig selv og lader det gå ud over andre?

Den type personer skal man egentlig bare have ondt af og så bevæge sig i en anden retning og ikke give dem opmærksomhed.

Tjek også disse sider:

https://modeskøn.dk/
https://skønhedogmode.dk/
https://mode-tips.dk/
https://mode-blogger.dk/
https://modeglad.dk/
https://SenesteMode.dk/
https://Fashion-Bloggen.dk/
https://NyesteMode.dk/
https://Trendy-Bloggen.dk/
https://ModeOgTrends.dk/
https://beautyforslag.dk/
https://beautyforyou.dk/

Posted in: skønhed