Book tid hos din lokale tandlæge i Hjørring

04 januar 2021 Astrid Pedersen

Alle voksne mennesker bør passe deres tandlægebesøg og mindst én gang om året sætte sig i tandlægestolen og gabe op. Er det efterhånden så længe siden, du sidst besøgte en tandlæge, at du dårligt kan huske hverken dato eller årstal, bør du således booke en tid – og det helst så hurtigt som muligt. På den måde giver du nemlig din tandlæge de bedste muligheder for at konstatere om der skulle være tilløb til eksempelvis parodontose eller karies i dine tænder eller i dit tandkød. Og så kan en forebyggende plan blive sat i værk.

Mine tænder har det fint – hvorfor så gå til tandlæge?

Måske synes du ikke der er nogen grund til at gå til tandlæge. Dine tænder fejler ikke noget og har aldrig voldt dig problemer. Men det er ikke ensbetydende med at det vil blive ved med at forholde sig sådan.

Der kan sagtens skulle sig ansatser til diverse dårligdomme på steder du ikke kan se for eksempel under tandkødets kant eller mellem dine tænder. Og når først tandpinen melder sig på banen, eller det begynder at bløde fra dit tandkød i forbindelse med tandbørstning, er det for sent at forebygge. Så kigger du på en dyr og langvarig – og sandsynligvis smertefuld – behandling. Og i værste fald risikerer du at miste en eller flere tænder i denne anledning.

Find den bedste tandlæge i Hjørring

det er altså rigtig vigtigt at du en gang hvert halve eller hele år giver din tandlæge lov til at beskue bisserne. Hos Tandlægerne Brinck Seidelins Gade i Hjørring kan du få alle standard tand behandlinger, her under et grundigt tandtjek med røntgen billeder og tilhørende rensning af tænder og tandkød, udført af dygtige tandlæger og tandplejere, til en ganske rimelig pris. Læs mere om Tandlægerne Brinck Seidelins Gade på tandlægens hjemmeside tandbrinck.dk.

Flere Nyheder